април 25, 2024

Дени Лазаро се жени - виж избраника й (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/deni-lazaro-se-zheni-vizh-izbranika-y-snimki/144138 Kliuki.net
Дени Лазаро се жени - виж избраника й (СНИМКИ)

Дени Лазаро се жени, вече обмисля предложението си за годеж

Дени Лазаро получи предложение за годеж от приятеля си Ахилеас, научи Kliuki.net. Моделът и бивш фолк-певец, който смени пола си, е изключително щастлив, защото най-сетне намери своята половинка.

[caption id="attachment_76807" align="alignright" width="300"]Дени Лазаро Дени Лазаро получи предложение за годеж, ето го избраника й[/caption]

Вече ви разказахме за тяхната любовна история, а както изглежда, тя има интересно продължение. Мъжът до Дени Лазаро гледа на нея не като поредната бройка, а я възприема толкова сериозно, че я иска за съпруга, сподели самата блондинка пред списание Love Style.

Въпреки, че двамата са заедно едва от шест месеца, тя е доволна, че се чувства обичана и обгрижвана непрекъснато. Дени Лазаро от години е в Гърция, където се снима за различни марки, по бельо и си има собствен бизнес. Тя обаче не е забравила България и скоро ще я посети, за да се срещне с приятелите си тук.

Кога ще е сватбата, не се знае, защото Дени Лазаро се колебае в категоричното си решение. И така лети от емоция, няма нужда от подпис, но кавалерът й сигурно ще настоява и тя накрая ще склони.

Преди да се запознаят, Дени Лазаро разкриваше, че често е мамена и използвана във връзките си, но това вече е минало. Зад гърба й останаха и множеството интервенции, които предприе, за да се превърне в тази фатална мадама.

И както казват нейните фенове, тя е много по-красива от някои, които природата е създала като жени – вижте сами избраника й и самата Дени Лазаро!

[gallery link="file" ids="76808,76809,76810"]