април 20, 2024

Денис Теофиков почина внезапно само на 21 години (Самоубийство или нелеп инцидент отне живота на звездата? - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/denis-teofikov-pochina-vnezapno-samo-na-21-godini-samoubiystvo-ili-nelep-incident-otne-zhivota-na-zvezdata-podrobnosti/164780 Kliuki.net
Денис Теофиков почина внезапно само на 21 години (Самоубийство или нелеп инцидент отне живота на звездата? - Подробности)

Денис Теофиков почина внезапно, феновете в шок

Едва на 21 години си отиде младият поп-фолк изпълнител Денис Теофиков. Колеги на музикалната звезда съобщиха шокиращата новина за кончината му. По първоначална информация Теофиков е полетял от тераса на висок етаж в София. Все още не е ясно дали става дума за самоубийство, трагичен инцидент или други версии. Теофиков е роден на 20 юли 2000г. и от малък се занимава с музика закърмен с музика от малък, тъй като е израстнал в музикално семейство – майка му е певица, а баща му – известен китарист. Завършва образованието си в Национално музикално училище „Любомир Пипков“, град София. Мечтата му е да стъпи на голямата сцена и да изнася концерти и той я реализира. [caption id="attachment_187688" align="aligncenter" width="600"]денис теофиков почина Снимка: Инстаграм[/caption] Успехът му идва с дебютния дует “Грешка беше” с Цветелина Янева, който даде летящ старт за професионалната кариера на Денис. Участвал е в някои от най-големите музикални реалити формата в България – „България търси талант” и „Х фактор”. През 2018 година подписва договор с музикална компания “Пайнер”. Вторият му проект - баладата “Мило мое” и последвалите дуети с Емилия – “Акула” и “Тръгвай си” затвърдиха нарастващата му популярност и го превърнаха в един от новите тийн-идоли. За кратко време Денис Теофиков участва в един от новите проекти на Джулия и записа два хитови дуета с Малката. Негови колеги, сред които Алекс Робов, Лидия, Десита, Лорена и Лияна, не скриха болката си и веднага публикуваха в социалните мрежи спомени с певеца, както и скръбни послания, пише trafficnews.bg.