април 26, 2024

Дениз Хайрула ревна за Христо Сираков в Ергенът: Той беше голямата ми любов, не бях с него за пари! (Плеймейтката на косъм да отпадне още в първия епизод на шоуто)

https://kliuki.net/kliuki/deniz-hayrula-revna-za-hristo-sirakov-v-ergenat-toy-beshe-golyamata-mi-lyubov-ne-byah-s-nego-za-pari-pleymeytkata-na-kosam-da-otpadne-oshte-v-parviya-epizod-na-shouto/165817 Kliuki.net
Дениз Хайрула ревна за Христо Сираков в Ергенът: Той беше голямата ми любов, не бях с него за пари! (Плеймейтката на косъм да отпадне още в първия епизод на шоуто)

Дениз Хайрула ревна за Христо Сираков още в първия епизод на Ергенът, видя Kliuki.net.

Плймейтката, която влиза в шоуто уж, за да търси нова любов, не пропусна възможността да напомни пред камерите за аферата си с покойния плейбой. Любопитното е, че тя нито един път не спомена името му, но от снимките, които показа, не остана съмнение за кого точно говори. „Той беше по-възрастен от мен, но беше голямата ми любов. Не бях с него за пари!“, обяви моделката, докато драматично бършеше сълзите си. Тя разкри, че двамата са се разделили заради негови афери с други жени, но тя не е спирала да го обича. И не пропусна да отбележи как смъртта му е разбила сърцето й. [caption id="attachment_192173" align="aligncenter" width="267"]дениз хайрула ергенът Снимка: бТВ[/caption] Очевидно обаче това вече е в миналото. Хайрула се впусна в надпреварата за сърцето на Ергенът Виктор Стоянова, а зрителите забелязаха, че тя оглежда доста злобно другите кандидатки. За неин ужас беше и на косъм да отпадне още в пилотния епизод на шоуто, след като беше една от последните, която получи заветната роза. Припомняме ви, че Дениз и Сираков бяха сред най-обсъжданите светски двойки преди няколко години. Раздялата им не беше кой знае каква изненада, предвид имиджа на покойния богаташ. Хайрула обаче направи всичко възможно, за да се възползва максимално от името му, за да трупа слава. И от финансите му, за да си осигури луксозен живот. Въпреки твърденията за голямата й любов, тя не се мярна на погребението му. И само няколко дена след това духна за Монако, за да купонясва в компанията на италилианския бизнесмен Никола Димола. И дори се похвали със снимки как се гушка с него.