юни 10, 2023

Део се оказа благороден: Ликува за бебето на Лора!

https://kliuki.net/kliuki/deo-se-okaza-blagoroden-likuva-za-bebeto-na-lora/143459 Kliuki.net
Део се оказа благороден: Ликува за бебето на Лора!

Део показа благородно и топло сърце, той каза много мили думи за Лора и бебето й

Део е благороден, той говори за Лора мило и сподели, че се радва за бебето й, научи Kliuki.net.

Трябва да признаем, че малко са представителите на силния пол, които биха се изказали така ласкаво по адрес на бившата си. Като се има предвид, че Део и Лора бяха доста години във връзка, а тя изведнъж скъса синджира и хукна с други, то певецът направи неочаквано изказване.

[caption id="attachment_68718" align="alignright" width="300"]Део Део се показа благороден, радва се за бебето на Лора[/caption]

Део е доволен, че Лора е намерила щастието си в лицето на новата си половинка. А това, че ще си имат и дете, е още по-голям повод за усмивки, споделя Део пред списание Story.

Лора Караджова и Валентин не само, че се влюбиха бързо, но и още по-скоростно тя забременя. Явно са верни слуховете, че звездата отдавна мечтае за семейство. Део обаче не беше готов на тази стъпка и накрая се разделиха с Лора.

Блондинът посочи, че Лора и Вальо са изключително готина двойка, а той е мъжкар и тя определено е намерила сродната си душа. Той им пожелава да са здрави и всичко да им се нарежда по план.

Трогателно, нали?!

Щом имат и благословията на Део, то със сигурност точно така ще се стекат нещата при Лора и Валентин. Тя ще се наложи да спре временно с изявите си на сцена, но ако й липсва, ще се възстанови и отново ще радва феновете си.

А доскорошното й гадже също може пък да се похвали скоро с подобна новина...

Дали ще се престраши да стане татко и Део?!