юни 24, 2024

Деси Тенекеджиева бясна заради снимките с Плевнелиев (Галерия)

https://kliuki.net/kliuki/desi-tenekedzhieva-byasna-zaradi-snimkite-s-plevneliev-galeriya/143720 Kliuki.net
Деси Тенекеджиева бясна заради снимките с Плевнелиев (Галерия)

Деси Тенекеджиева бясна заради снимките с Росен Плевнелиев, забъркаха я с президента

Деси Тенекеджиева и Росен Плевнелиев дружески си говорят по време на вечеря. Двамата са един до друг, държат се за ръце и предизвикват доста любопитни погледи от страна на присъстващите. Събитието обаче е официално — става дума за награда „Полет в изкуството“ Стоян Камбарев. А първия мъж в държавата  и актрисата се оказват съседи по маса и просто добри познати.

Снимките от събитието обаче провокираха доста слухове, още повече, че първата дама Юлиана Плевнелиева, както винаги отказа да присъства на галавечерята. За сметка на това президентът Плевнелиев си побъбри дружески с Деси Тенекеджиева, но приятелския им разговор бе изтълкуван двузначно от мнозина.

[caption id="attachment_70983" align="aligncenter" width="300"]Деси Тенекиджиева бясна заради снимки с президента сн. Хайлайф Деси Тенекиджиева бясна заради снимки с президента сн. Хайлайф[/caption]

Именно снимките от партито, на които двамата очевидно се забавляват, станаха повод за намеци по повод на Деси. И тя вдигна луд скандал на Сашо Диков в ефир, заради папарашко фото, на което дружески си бъбри с президента. Намекът, че е новата Мерилин Монро или Мариана Попова я изкара от релси и тя побесня, заради двусмислените коментари на водещия.

[caption id="attachment_70982" align="aligncenter" width="300"]Актрисата вдигна скандал на Сашо Диков заради намеците му Актрисата вдигна скандал на Сашо Диков заради намеците му[/caption]

Поводът за срещата бе абсолютно официален, а Деси Тенекеджиева категорично заяви, че няма намерение да става следващата Мариана Попова, нито се смята за Мерилин Монро. Актрисата бясна заяви, че двамата са приятели и нямат по-близки отношения. Въпреки това отсъствието на Юлиана Плевнелиева от събитието за пореден път предизвика слухове, че семейството на първата двойка има проблеми и двамата са се разделили без много шум.

[gallery ids="70987,70986,70985"]