април 24, 2024

Деси Зидарова се развежда, избяга в Мексико с ново гадже

https://kliuki.net/kliuki/desi-zidarova-se-razvezhda-izbyaga-v-meksiko-s-novo-gadzhe/142612 Kliuki.net
Деси Зидарова се развежда, избяга в Мексико с ново гадже
Деси Зидарова напусна мъжа си, избяга в Мексико с друг

Деси Зидарова избяга с млад любовник в Мексико и предизвика невиждан скандал. Известната манекенка напусна изненадващо съпруга си Михаил Младжов, с когото изживя бурен брак.

Двойката години наред бе смятана за една от най-стабилните в светския елит. Палавата Деси обаче се оказа твърде непостоянна в чувствата към съпруга си.

[caption id="attachment_61881" align="alignright" width="300"]Деси Зидарова избяга в Мексико, развежда се Деси Зидарова избяга в Мексико, развежда се[/caption]

Бизнесменът Михаил Младжов вече е подал молба за развод, тъй като научил, че Деси системно му изневерява. Той прекара повече от година в затвора, а през това време съпругата му кръшкала под носа му с различни ухажори. Последната й афера била с известен сръбски милионер, по когото толкова хлътнала, че дори натопила съпруга си за дрогата в колата му през 2012, пише електронното издание hotarena.net.

Младжов още в затвора разбрал за изневерите на жена си, но въпреки това решил да й даде втори шанс. След месец въздържание, манекенката отново хукнала по мъже, докато накрая съпругът й не излязъл от кафеза. Уплашена, че ще й потърси сметка за нарушените брачни клетви, Деси Зидарова на бърза ръка заминала за Мексико. Бесен бизнесменът започнал да събира доказателства за измамите на съпругата си, които смята да представи в съда, докато тече бракоразводното дело.