септември 27, 2023

ДесиСлава не се свени от килограмите! Виж как завъртя телеса (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/desislava-ne-se-sveni-ot-kilogramite-vizh-kak-zavartya-telesa-snimki/140035 Kliuki.net
ДесиСлава не се свени от килограмите! Виж как завъртя телеса (СНИМКИ)

ДесиСлава никак не се свени от килограмите и завъртя яко телеса пред хората

  ДесиСлава не е от тези, които се свенят от килограмите, видя Kliuki.net! [caption id="attachment_41678" align="alignleft" width="300"]ДесиСлава не се свени от килограмите си и завъртя смело телеса! ДесиСлава не се свени от килограмите си и завъртя смело телеса!
сн.: БУЛФОТО[/caption] Тя си завъртя смело телесата пред хората и ни най-малко не показа, че се притеснява от този факт. Някои веднага я поздравиха, защото според тях певицата е особено привлекателна. „Апетитна е! Вие какво искате, стига с тези анорексички?!”, реагираха феновете на миньончето. Като едно русо изкушение тя демонстрира високо самочувствие, но и съвсем земно отношение към публиката на светското събитие, където присъства. [caption id="attachment_41679" align="alignright" width="239"]ДесиСлава пее в къса рокля и демонстрира сочни форми ДесиСлава пее в къса рокля и демонстрира сочни форми
сн.: БУЛФОТО[/caption] Тя беше поканена да пее на пикантна изложба в Бургас. ДесиСлава пристигна в къса бяла рокля и напук на хейтърите остави бедрата си непокрити, а задните й части стърчаха далеч зад нея. „Браво! Страхотна е! Няма само Джей Ло да аплодираме!”, изригнаха ценители на сочните форми. Изглежда, че ДесиСлава няма от какво да се тревожи, щом и други й признават колко е обаятелна. Остава само гаджето й да я обожава такава и нещата се нареждат перфектно. Чалга звездата напоследък е толкова усмихната, че надали има проблеми в личен план. ММА боецът Светлозар Савов се оказа мъж-мечта за нея и непрекъснато й сипел комплименти за визията. Изводът е, че той също няма нищо против по-заобленото тяло на изпълнителката. Вижте и вие как ДесиСлава въобще не се свени от килограмите си!