юни 24, 2024

Девора Ковачева засенчи с таланта си Ангел (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/devora-kovacheva-zasenchi-s-talanta-si-angel-video/142224 Kliuki.net
Девора Ковачева засенчи с таланта си Ангел (Видео)

Сестрата на дуетната половинка на Мойсей демонстрира уникални музикални способности

Ангел и Мойсей набързо се превърнаха в любимци на тийнейджърите със свежите си парчета и позитивно настроение. Неочаквано за всички обаче симпатягата Ангел беше засенчен не от кого да е, а от собствената си сестра. Девора, също като известния си брат, притежава музикален талант. И то какъв, впечатлени са форумци.

[caption id="attachment_59175" align="alignleft" width="295"]Сестрата на Ангел го засенчи с таланта си Сестрата на Ангел го засенчи с таланта си[/caption]

Самият Ангел публикува в профила си във Фейсбук кратко клипче, в което сестричката му свири на алфа. Умението на Девора на музикалния инструмент буквално оставиха феновете без думи. "Лелеее, уникална е!", "Невероятна, страхотна!", сипят суперлативи форумци. Онлайн потребителите са категорични, че красивото момиче го очаква бляскаво бъдеще на музикалната сцена.

Очевидно това е и мнението на Ангел, който също не крие колко много се гордее със сестра си. Певецът дори обяви, че подготвя общ проект с Девора, който съвсем скоро ще бъде представен пред публика. Изпълнителят разкри само, че двамата ще се изявят заедно на първия самостоятелен концерт на девойката.

Това буквално подлуди феновете, които вече обявиха, че нямат търпение да видят какво се е получило от общото изпълнение на Ангел и сестра му. Междувременно вижте демото на очакваното дуетно изпълнение между двамата.