април 19, 2024

Деян Донков побеля и остаря за месеци (Семейният живот съсипа актьора – Видео + Снимки)

Доскорошният секссимвол сякаш е метнал 20+ години отгоре си

https://kliuki.net/bg-kliuki/deyan-donkov-pobelya-i-ostarya-za-meseci-semeyniyat-zhivot-sasipa-aktyora-video-snimki/203568 Kliuki.net
Деян Донков побеля и остаря за месеци (Семейният живот съсипа актьора – Видео + Снимки)

В последните няколко години все по-малко се говори за актьора и той сякаш изчезна от полезрението на обществото. Изненадващо видео на актьорите, радващи се за наградата на Георги Господинов, всъщност разкри и една доста по-пикантна информация. На клипчето се вижда и Деян Донков, който изглежда, меко казано, неочаквано – изцяло побелял и остарял. И макар да е роден в не толкова далечната 1974 г., визията му в момента е за човек с доста над реалните си години.

Какви са причините за внезапната му визуална промяна, не е ясно. Новостите около Деян Донков в последните години са свързани най-вече със “семейната академия”. Той е щастливо обвързан с Радина Кърджилова и двамата отглеждат двете си деца. Освен момчетата си от Радина, Христо и Йоан, има още един син от предишна връзка – Деян. Най-малкото му дете пък се роди съвсем скоро – през 2021 г., и все още може би успява да държи родителите си в напрежение.

Дали в любовните отношения на актьора с Кърджилова всичко е наред, не се знае. Умората от децата и семейния живот обаче вероятно започва да си личи по най-страшния начин – не можем да познаем доскорошния секссимвол.