април 27, 2024

Диана Любенова отива в БНТ

Клюката издаде Мариана Векилска

https://kliuki.net/kliuki/diana-lyubenova-otiva-v-bnt/211815 Kliuki.net
Диана Любенова отива в БНТ

След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV, от тази есен е част от екипа на БНТ. Вече е лице на лайфстайл предаване на обществената медия.

 

9 години Любенова бе водеща на сутрешния блок на bTV през уикенда, като за това време с работата си успя да спечели безапелационно зрителското одобрение. Направи и множество ексклузивни интервюта със звезди от световния шоубизнес, за които много само могат да мечтаят.

 

Поради всички тези причини бе огромна изненада за зрителите, когато стана ясно, че медията се разделя с нея, а новите лица на предаването са неопитните Бесте Сабри и Митьо Маринов.

И очевидно при Диана е проработила максимата, че когато една врата се затваря, друга се отваря и е получила предложение от БНТ веднага, след като се разделила с bTV. Обществената телевизия ще пусне новия проект на екран, чието лице е Любенова съвсем скоро.

 

Диана Любенова отива в БНТ

 

Първа за това намекна Мариана Векилска, с която работеха заедно преди години. След като напусна bTV, тя също започна работа в БНТ като водеща на предаването „България в 60 минути“. Само преди няколко дни Векилска пусна в социалните мрежи снимка с бившите си колежки – Диана Любенова и Жени Марчева, издавайки, че скоро ще работи отново с една от тях.

 

Още преди повече от месец се понесе мълвата, че Любенова по всяка вероятност ще започне работа в БНТ, но се смяташе, че ще поеме предаването „Извън играта“, след като авторката му Люба Пашова се разделя с телевизията, за да се изявява на театрална сцена.

Най-вероятно Любенова ще води съвсем ново предаване, което ще е неин авторски проект.

Източник: Уикенд