април 19, 2024

Диляна Попова: Асен искаше да имаме дете

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-asen-iskashe-da-imame-dete/144675 Kliuki.net
Диляна Попова: Асен искаше да имаме дете

Диляна Попова избрала актьора за баща на детето й, тъй като с него се чувствала спокойна

Диляна Попова рядко говори за бременността си. А още по-рядко манекенката и актриса коментира отношенията си с бащата на бъдещото си дете Асен Блатечки. Който, както знаете, си има жена и 14-годишна дъщеря. Все пак от време на време бившата на Дичо разкрива леко завесата над личния си живот, за да сложи край на някой абсурдни спекулации, които се носят за нея из светското пространство.

[caption id="attachment_80272" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова и Асен Блатечки искали да имат дете Диляна Попова и Асен Блатечки искали да имат дете[/caption]

Като например тази, че е забременяла нарочно и три месеца е крила от Асен, че чака дете от него, за да не я принуди той да направи аборт. Диляна Попова окачествява това твърдение като пълен абсурд. Не за друго, а защото и актьрът, не по-малко от нея, искал двамата да имат дете. Това довело и до общото им решение да предприемат сериозната крачка, научиха от "Монитор", цитирани от БЛИЦ.

На въпрос защо се е спряла именно за всепризнатия секссимвол и женкар за баща на детето й, Диляна Попова не успява да даде конкретен отговор. Определя го по-скоро като животински инстинкт, който й казал, че именно това е най-подходящият човек, с когото да създаде потомство. Тъй като чувствала, че може да му се довери и се чувства спокойна с него.