март 29, 2024

Диляна Попова бременна – факт! Виж последни снимки, преди да се покрие

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-bremenna-fakt-vizh-posledni-snimki-predi-da-se-pokrie/143267 Kliuki.net
Диляна Попова бременна – факт! Виж последни снимки, преди да се покрие

Диляна Попова бременна и това е безспорен факт, въпреки че манекенката се покри от света

Диляна Попова бременна и ще зарадва Асен Блатечки – тази новина все повече се потвърждава, въпреки че манекенката се покри от света.

[caption id="attachment_67055" align="alignright" width="300"]Диляна Попова бременна от Асен Блатечки, покри се, за да не се издаде напълно Диляна Попова бременна от Асен Блатечки, покри се, за да не се издаде напълно[/caption]

Kliuki.net се натъкна на скорошни снимки, на не повече от месец, където истината излезе наяве. Няколко подсказки са достатъчни, за да се състави изводът, че Диляна Попова има защо да избягва фотографите вече.

При една от последните си появи, тя е облечена с мъжко сако и широка блуза. Освен това не е позволила да я щракнат в цял ръст. От кадрите е видно също, че тя е скръстила ръце отпред, за да не й проличи коремчето.

Диляна Попова бременна, гръмнаха тези дни категорично запознати със сензацията на годината.

Красавицата и Асен Блатечки очакват бебе, а развръзката идва скоро, след като те са взели решение да заживеят в общ дом. Актьорите най-сетне си признаха, че са заедно, макар преди да отричаха с официални писма до медиите.

Сега си го казаха, че се обичат, явно защото вече няма как да потулят въпроса с очаквания наследник. В рода на Диляна Попова има повече дами, Асен Блатечки също има дъщеря от брака си с Катерина.

Какъв ще е полът на детето им и дали отново няма да е момиченце, това ще го разберем след кратък период. Дотогава Диляна е избрала да стои в сянка и да опази своята сладка тайна.

Подпухналото й лице, нехарактерните дрехи за нея и странното й поведение обаче вече я издадоха.

Вижте Диляна Попова бременна!

[gallery link="file" ids="67056,67057,67058"]