април 01, 2023

Диляна Попова бременна и сама на светско събитие (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-bremenna-i-sama-na-svetsko-sabitie-video/143750 Kliuki.net
Диляна Попова бременна и сама на светско събитие (Видео)

Диляна Попова бременна, не спира с изявите, Асен Блатечки не се появява никъде с нея

Диляна Попова бременна и сама на поредното светско събитие. Откакто стана ясно, че очаква дете, манекенката престана да се крие и редовно се появява пред камерите. Но все сама. Бащата на детето й Асен Блатечки не я придружава никъде.

[caption id="attachment_71213" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова бременна Диляна Попова[/caption]

Последната поява на Диляна Попова бременна беше снощи, на промоцията на дебютния албум на рапъра Били Хлапето. За пореден път обаче хубавицата пристигна на партито в популярен столичен клуб сама. Това за пореден път подхрани клюките, че макар да очакват общо дете, Диляна Попова и Асен Блатечки не са заедно. "Защо тя е винаги сама?", питат се форумци.

Според феновете слуховете, че актьорът се е върнал при жена си Катерина, уморен от капризите на Диляна, са напълно достоверни. Както знаете, от известно време в светското пространство се шушука, че връзката между актьора и манекенката не е издържала на тежките характери и на двамата. И звездата от Фамилията е решил отново да се събере с майката на дъщеря си, за която неведнъж е изтъквал, че е единственият човек, който е в състояние да изтърпи нрава му.

Самоволната изява на Диляна в сутрешно предаване на бТВ, в което разказа за връзката си с него, съвсем вбесила Асен Блатечки, коментират запознати.

Разбира се, напълно е възможно двамата просто да не искат да се шуми излишно около връзката им и затова да са се разбрали да странят от светлините на прожекторите. За да не нараняват допълнително жената на Асен Катерина и 14-годишната им дъщеря.

Вижте и вие в края на видеото Диляна Попова бременна и сама на представянето на албума на Били Хлапето, както и на нова марка сладолед. Използването на клипчето не е с рекламна цел.