април 25, 2024

Диляна Попова бременна, но шофира! Движи с Мерцедес

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-bremenna-no-shofira-dvizhi-s-mercedes/143859 Kliuki.net
Диляна Попова бременна, но шофира! Движи с Мерцедес

Диляна Попова бременна си шофира лъскавия Мерцедес в столицата

Диляна Попова не е спряла да шофира, въпреки че е бременна, забеляза Kliuki.net.

Явно наедрялият корем на манекенката не й пречи все още. Въпреки че бебето расте усилено, Диляна Попова си джитка с лъскавия Мерцедес в столицата.

[caption id="attachment_72271" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова бременна и шофира Мерцедес[/caption]

Половинката на Асен Блатечки не страда от липси на финанси. Преди време тя дори се похвали, че може и сама да се издържа, не й трябва мъж, че да й дава пари.

Тя заработвала достатъчно от хонорари за различни фотосесии и изяви. Скоро обаче няма да може да го прави, защото ще трябва да се грижи за наследника си.

[caption id="attachment_72272" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова обикаля столицата[/caption]

Диляна Попова и Блатечки вече са свили свое гнездо, където ще отглеждат детето. Красавицата имала намерение да подсигури всичко необходимо за мъничето си.

Ето защо често е засичана из магазините, които обикаля с тузарското си возило. Като една истинска звезда, тя се прикрива с тъмни очила, но навсякъде я разпознават и веднага я обсъждат.

Диляна Попова вече е в напредната бременност, но реши, че няма да се крие повече от хората. Макар не всеки да я приема положително, тя направи опит да затвори устата на околните, като обясни, че всичко се случва в живота.

А като гледаме, и на нея самата нищо не й липсва, настроението й е все така добро, не е спряла с ангажиментите си.

Вижте сами с какъв Мерцедес движи бременната Диляна Попова!