април 20, 2024

Диляна Попова бременна засне видео! Крие си коремчето!

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-bremenna-zasne-video-krie-si-koremcheto/143317 Kliuki.net
Диляна Попова бременна засне видео! Крие си коремчето!

Диляна Попова бременна позира в няколко различни тоалета, като всичките са широки така, че да не се вижда коремчето й

[caption id="attachment_67504" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова бременна Диляна Попова бременна[/caption]

Диляна Попова бременна засне видео, видя Kliuki.net. Моделката не се е появявала пред медии и по светски събития, откакто плъзна новината за връзката й с Асен Блатечки. Единствено ние успяхме да я изловим по време на професионалния й ангажимент за козметична фирма.

Диляна Попова бременна позира в няколко различни тоалета, като всичките са широки така, че да не се вижда коремчето й. Прави впечатление, че актрисата още повече се е разхубавила, явно бременността й се отразява добре.

[caption id="attachment_67505" align="alignright" width="200"]Диляна Попова бременна Диляна Попова бременна с коремче[/caption]

Клипчето е с отбрани бекстейдж кадри, заснети за каталога на фирмата. Публикувано е в началото на април, точно когато Диляна Попова влиза в 4-тия месец от бременността си и започва да й личи.

Може би това ще е един от последните професионални ангажименти на моделката, тъй като когато коремът наедрее, няма да е подходяща за снимки (освен за списание за майки и бременни).

Припомняме, че по-рано днес актрисата проговори относно нападките в медиите, затова че е развалила семейството на Асен Блатечки. Диляна Попова изплака в социалната мрежа, че дори и да съжалява за стореното, нищо не може да се промени.

Вижте клипчето с Диляна Попова бременна по-долу.