март 29, 2024

Диляна Попова е с Блатечки само заради бебето! Вързала го?

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-e-s-blatechki-samo-zaradi-bebeto-varzala-go/143586 Kliuki.net
Диляна Попова е с Блатечки само заради бебето! Вързала го?

Диляна Попова е с Асен Блатечки само заради бебето, разкриха нейни близки, които са наясно с намеренията на манекенката

Диляна Попова не гледа на Блатечки сериозно, тя просто искала бебе, научи Kliuki.net.

Манекенката желае да стане майка от години. Още по времето, когато беше с Дичо, тя копнеела за наследници, но връзката им се разпадна и не се стигна дотам.

[caption id="attachment_69911" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова е с Блатечки само заради бебето[/caption]

После тя имала поредица от неуспешни опити да създаде сериозни отношения. И часовникът тиктакал, а Диляна Попова се чудила кога ще има шанса да е бременна.

След като Диляна и Блатечки заформят флирта си повторно, тя му дала да разбере, че няма да е с него, ако не си имат дете. Актьорът бил толкова влюбен, че бил готов на всичко, писа изданието HotArena.net. Той не искал да прибързват с решението, но докато се усетил и Диляна Попова вече била бременна.

Веднага след това й предложил да се оженят, както си му е редът, но тя отказала. Асен Блатечки искал да поеме пълна отговорност за Диляна и бебето, но красавицата била наясно, че едва ли ще е последната му любов.

Предвид това, че той кръшкал така на съпругата си с нея, нещата били ясни отсега. Диляна Попова въобще няма намерение да се задържа с Блатечки, на нея й било важно да стане родител, защото се чувствала готова отдавна.

Това потвърждават и нейни приятелки, които се изпуснали достатъчно по въпроса, писа ПИК. На практика Диляна Попова е вързала окончателно Блатечки, което наложило официалната развръзка – той да каже на Катерина, че е със синеоката прелест от Гулянци.

Диляна Попова продължавала да няма доверие в Блатечки и категорично отказала да застане пред олтара с него. Мечтата й да роди ще се сбъдне след месеци, а какво е бъдещето за тях като двойка, само времето ще покаже...

Така или иначе, бебето е на път, но „да” и подписи няма да има за Асен Блатечки и Диляна Попова.