май 05, 2024

Диляна Попова и Елиза като малки в Гулянци! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-i-eliza-kato-malki-v-gulyanci-snimki/143257 Kliuki.net
Диляна Попова и Елиза като малки в Гулянци! (СНИМКИ)

Диляна Попова и Елиза като малки са изглеждали напълно обикновени момичета, днес едната сестра е супер известна моделка, а другата е в сянка

Диляна Попова и сестра й Елиза са съвсем обикновени момичета от Гулянци. Старите снимки ги разкриват именно в такава светлина, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_66968" align="alignright" width="300"]Диляна Попова и сестра й Елиза като малки и сега Диляна Попова и сестра й Елиза като малки и сега[/caption]

Израснали са в сравнително скромно семейство, което не е било с кой знае какви възможности. Двете обаче успяват да пробият не само у нас, но и в чужбина. Диляна Попова днес е известна моделка и актриса, а сестра й Елиза е професионален гримьор.

[caption id="attachment_66969" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова и Елиза - обикновени момичета от Гулянци, а днес са известни красавици Диляна Попова и Елиза - обикновени момичета от Гулянци, а днес са известни красавици[/caption]

Тя също има досег със средите на популярната си роднина, но за разлика от нея е в сянка. И двете са много красиви, но Диляна Попова е тази, която е застигната от славата, благодарение на своята визия.

Елиза Попова споделя, че не е имала амбиции да става манекенка, но пък уредила Диляна, като изпратила нейни фотоси в агенция. Тя винаги я е подкрепяла и й помагала, още повече, че е с три години по-голяма и е бдяла над нея. Диляна Попова и Елиза като малки са се карали, както става във всяко семейство.

Правили са щуротии заедно, дърпали са се за косите, но после порасват и стават изключително близки приятелки. Често дори не издържали на разстояние една от друга и търсили начини да си осигуряват ангажименти в една страна, за да могат да се виждат (видео с тяхно интервю ето ТУК).

Диляна Попова сега върти любов с Асен Блатечки, от когото чака и бебе, а Елиза е омъжена от години.

Вижте двете сестри като малки Елиза и Диляна Попова!

[gallery link="file" ids="66970,66971,66972"]