юли 13, 2024

Диляна Попова остана сама! Блатечки я остави

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-ostana-sama-blatechki-ya-ostavi/143886 Kliuki.net
Диляна Попова остана сама! Блатечки я остави

Диляна Попова е поредното доказателство, че щастие не се гради върху чуждо нещастие

Диляна Попова ще остане самотна майка. Бащата на детето й Асен Блатечки се разкъсва все повече от угризения, че е предал дългогодишната си половинка Катерина и това се отразява все по-сериозно на отношенията му с моделката. Самата Диляна също не правела ситуацията по-лека с капризите и постоянните си изисквания.

[caption id="attachment_72465" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова май ще остане сама Диляна Попова май ще остане сама[/caption]

Заради това актьорът все по-сериозно се замислял да се върне при майката на дъщеря си, издават негови близки. Съседи на семейството също не крият, че Блатечки прекарва все повече време в дома си при двете Катерини, отколкото при бременната Диляна Попова. Така, въпреки, че ще имат син през есента, нищо чудно Асен да се върне при Катя, която е до него вече 14 години, научиха от списание Стори, цитирани от hotarena.net.

"Нормално е, щастие не може да се гради върху чуждото нещастие", разсъждават форумци. Още повече, че Асен Блатечки винаги е изтъквал колко много държи на семейството си и на отношенията си с Катерина. И как тя е единствената жена, която го разбира и която може да се справи с характера му. И след като моментното увлечение по Диляна Попова попреминало, гузната съвест започнала все по-често да тормози звездата от Фамилията.

Негови приятели са категорични, че макар да е решил да поеме грижите около бъдещия си син, Блатечки смята да остави Диляна Попова и да се върне при жена си Катерина. Която е готова да си го прибере обратно не само заради дъщеря им, но и заради любовта помежду им.