ноември 30, 2023

Диляна Попова отказа да гледа Борил

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-otkaza-da-gleda-boril/145198 Kliuki.net
Диляна Попова отказа да гледа Борил

Диляна Попова вече се измори от грижите покрай малкия

Диляна Попова настоява Асен Блатечки да й наеме бавачка и охрана

Диляна Попова отказа да гледа сина си! Моделката вече се чувства изтощена от грижите покрай новородения си наследник от Асен Блатечки и съответно е започнала да побърква таткото с капризите си. Младата майка категорично отказала да се справя сама с малкия Борил, тъй като се изнервяла от постоянния му плач. Затова започнала да мрънка пред актьора да й наеме детегледачка, която да се занимава с детето.

[caption id="attachment_83705" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова отказа да гледа сина си Диляна Попова отказа да гледа сина си[/caption]

Основното недоволство на моделката е прекалената заетост на Блатечки. Както знаете, заради постоянните си ангажименти покрай театъра, звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" почти не се свърта при Диляна Попова и сина им. Това съвсем я изнервяло и вместо да се наслаждават на любовта си, двамата не спирали да се карат, когато актьорът си е вкъщи.

С искането за бавачка обаче капризите на моделката не се изчерпват, издават я запознати. Бившата на Дичо си наумила, че трябва да се движи с постоянна охрана и заявила това си искане пред Асен. Който, естествено, не бил никак очарован от поредната прищявка на половинката си.

Актьорът не можел да проумее за какво са й на Диляна бодигардове, докато се разхожда в парка с Борил. Моделката обаче заявила, че се чувства некомфортно от факта, че става обект на внимание от мъжете, с които се среща по време на тези разходки. Които не спирали с опитите да флиртуват с нея, научиха от hotarena.net.

Както знаете, в светското пространство отдавна се коментира, че Диляна Попова е доста нестабилна психически. Моделката често изпадала в депресии, а след раждането тези й състояния се засилвали и ставали все по-често, коментират нейни близки. И потърпевш от всичко се оказвал Асен Блатечки.