април 24, 2024

Диляна Попова отнесе клетви точно преди раждането

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-otnese-kletvi-tochno-predi-razhdaneto/144623 Kliuki.net
Диляна Попова отнесе клетви точно преди раждането

Диляна Попова стана обект на грозни клетви заради бащата на детето си Асен Блатечки

Диляна Попова отнесе грозни клетви само месец преди да роди първото си дете. Моделката успя да предизвика гнева на пуританите с факта, че чака дете от Асен Блатечки, който, както знаете, има жена и дъщеря. Но ако до момента възмущението на част от хората се изразяваше единствено в гневни коментари спрямо постъпката на моделката, то в последните два дена ненавистта им ескалира до невиждани размери.

[caption id="attachment_79907" align="alignleft" width="300"]Кълнат Диляна Попова Кълнат Диляна Попова[/caption]

В онлайн пространството се появиха наистина грозни клетви срещу Диляна Попова, провокирани от трагедията на Златка Димитрова. Която в събота обяви, че е загубила нероденото си бебче. Това даде нова сила на хейтърите да нападнат и бъдещата майка Диляна.

"Диляна Попова е същата грешница като Златка. Да внимава и тя, че Господ гледа", заплашват форумци. Което, за онлайн потребителите, си е клетва при това изключително тежка и не на място. Очевидно недоброжелателите на моделката визират факта, че и тя, като плеймейтката, забременя от обвързан мъж и го отмъкна от семейството му. И това е довело до възмездие за Златка, което възмездие може да сполети и Диляна.

Каквато и да е ситуацията в личния живот на бившата на Дичо обаче подобни думи са твърде силни и не бива да се отправят към която и да е бременна жена по никакъв повод, категорични са феновете. Още повече след скорошната трагедия с друга бъдеща майка, загубила детето си. Просто е недопустимо, възмущават се потребителите.