април 26, 2024

Диляна Попова отново сама, вече не крие коремчето (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-otnovo-sama-veche-ne-krie-koremcheto-snimka/143897 Kliuki.net
Диляна Попова отново сама, вече не крие коремчето (Снимка)

Диляна Попова за пореден път обикаля софийските улици без бащата на детето й Асен Блатечки

Диляна Попова вече не прави опити да скрие бременното си коремче. Моделката, която чака дете от Асен Блатечки, съвсем спокойно се разхожда по софийските улици, демонстрирайки, че очаква дете. Бдителни папараци успяха да я изловят докато отиваше да обядва в столичен ресторант, видяха от "България днес", цитирани от hotarena.net.

[caption id="attachment_72544" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова вече не крие коремчето Диляна Попова вече не крие коремчето[/caption]

За пореден път обаче Диляна Попова беше съвсем сама, без бащата на детето си. Както знаете, Асен Блатечки упорито страни от камерите, когато става въпрос за личния му живот. Актьорът не се е показвал никъде с Диляна Попова, макар тя публично да призна, че той е бащата на детето й. Този факт подклажда слуховете, че звездата от "Фамилията" се разкайва за авантюрата си с моделката и се е върнал при семейството си.

Още повече, че съседи на половинката му Катя издават, че Блатечки все по-често прекарва нощта при нея и дъщеря им. Приятели на Диляна Попова пък разкриха, че тя умишлено не му е казала за бременността си цели три месеца, тъй като се бояла да не я накара да направи аборт.

"Това показва само, че Асен не го е планирал това дете, нито пък е имал намерения да бъде с нея", коментират форумци.