април 25, 2024

Диляна Попова проговори: Съжалявам, признавам грешките си

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-progovori-sazhalyavam-priznavam-greshkite-si/143313 Kliuki.net
Диляна Попова проговори: Съжалявам, признавам грешките си

Диляна Попова подчертава, че е здраво стъпила на земята, не хвърчи в облаците и не се смята за велика

[caption id="attachment_67468" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова проговори Диляна Попова проговори[/caption]

Диляна Попова проговори! Актрисата се беше покрила от близо месец насам, след като стана ясно, че с Асен Блатечки имат връзка и чакат дете. Красавицата явно е останала обидена от обвиненията, че е развалила семейството на колегата си и избухна във Фейсбук.

Топ моделът ядосано заяви, че никой не е длъжен да я харесва и всеки си има право на мнение, цитира я HotArena.net. „Понякога греша, но признавам грешките си“, подчерта Диляна Попова в социалната мрежа и допълни, че съжалява за някои свои постъпки, но не е в състояние да промени нищо.

Тя отлично осъзнава какво се случва в момента в живота й и че това е преломен момент. Затова бременната Диляна Попова подчертава, че е здраво стъпила на земята, не хвърчи в облаците и не се смята за велика.

Постът й в социалната мрежа предизвика бурни коментари в мрежата. Актрисата и колегата й Блатечки досега спазваха мълчание и нито потвърждаваха, нито отричаха слуховете. Диляна Попова обаче започна да трупа все повече негативи заради връзката й с актьора и все повече бе обвинявана, че му е развалила семейството.

Неслучайно, откакто се разбра за любовта им, и Асен Блатечки, и Диляна Попова се покриха. На актрисата вече й личи коремчето и тя всячески се опитва да го скрие. Очаквайте по-късно САМО в Kliuki.net кадри с бременната Диляна Попова.