май 31, 2023

Диляна Попова проговори: Скоро може да създам семейство

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-progovori-skoro-mozhe-da-sazdam-semeystvo/143463 Kliuki.net
Диляна Попова проговори: Скоро може да създам семейство

Диляна Попова най-накрая призна, че в живота й има Любов и то с главно Л

Диляна Попова най-накрая проговори за личния си живот. Седмици наред името на хубавицата е сред най-обсъжданите в страната заради слуховете, че има връзка с Асен Блатечки от когото дори чака дете. До момента и двамата упорито си мълчаха по въпроса. Диляна Попова обаче наруши мълчанието си.

[caption id="attachment_68767" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова проговори за отношенията си с Асен Блатечки Диляна Попова проговори за отношенията си с Асен Блатечки[/caption]

Пред Космополитан манекенката разкрива, че в живота й вече присъства Любовта. При това тази с главно Л. Нещо повече, Диляна Попова продължава с откровенията си, признавайки, че съвсем скоро може да създаде свое семейство. Феновете видяха в тези й думи именно потвърждение, че двамата с Асен Блатечки имат връзка и скоро ще станат родители.

"Какво друго да е? Щом е сигурна, че скоро ще има свое семейство", разсъждават форумци. Припомняме ви, че от години се шушука, че между Диляна Попова и Асен Блатечки има нещо повече от обикновено приятелство.

Двамата се запознаха на снимките на сериала "Стъклен дом" и почти веднага се заговори, че аферата им от екрана се е пренесла и в реалния живот. Тогава двамата отрекоха слуховете с официално писмо до медиите. Този път обаче подобно опровержение липсва.

"Ясно е, заедно са. Просто не искат да се раздухва и затова си мълчат", смятат онлайн потребителите.