март 29, 2024

Диляна Попова с огромен корем вече - край с идеалната фигура

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-s-ogromen-korem-veche-kray-s-idealnata-figura/143812 Kliuki.net
Диляна Попова с огромен корем вече - край с идеалната фигура

Диляна Попова е с огромен корем вече, бебето расте, а от идеалната й фигура няма и следа

Диляна Попова с огромен корем вече, бебето напредва, а тя ще се наложи доста да сваля, забеляза Kliuki.net.

Манекенката е в петия месец и се забелязва отдалеч. Вече няма как да крие своята сладка тайна, че носи наследник от Асен Блатечки. И затова наскоро се наложи да си признае и да го обяви в ефир.

[caption id="attachment_71776" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова е с огромен корем вече, отдалеч се забелязва[/caption]

Самият актьор обаче избягва коментарите, той се надява да го оставят намира, за да се справи с деликатната ситуация. Диляна Попова завъртя главата на Блатечки с идеални форми, но от тази фигура в момента няма и следа.

След раждането, Диляна ще трябва бързо да си върне старите килограми, защото иначе няма да може да поема нови ангажименти.

Ако се запусне, с кариерата й е свършено, а Асен Блатечки едва ли ще може да я издържа със скромната си заплата, коментират в мрежата.

Вероятно не бива да се опасяват за бъдещото семейство, защото преди седмици Диляна Попова подчерта, че не се налага някой да се грижи финансово за нея. Тя печелила достатъчно, че да си позволява всичко сама.

Все пак около майчинството, Диляна ще има сериозни разходи, а и няма да има време за кариерата си, поне докато не се стегне отново. Красавицата беше засечена от папараци, които са я щракнали в широка рокля и неглиже.

Дори и този тоалет обаче не успява да прикрие огромния корем на Диляна Попова.

[gallery link="file" ids="71777,71778,71779"]