февруари 01, 2023

Диляна Попова се изпокара с Асен, не иска да го вижда?

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-se-izpokara-s-asen-ne-iska-da-go-vizhda/145290 Kliuki.net
Диляна Попова се изпокара с Асен, не иска да го вижда?

Диляна Попова все повече затъва в депресията

Диляна Попова е на ръба на нервен срив заради Борил, изкарва си го на актьора

Диляна Попова се е изпокарала жестоко с Асен Блатечки. Моделката буквално е на ръба на нервен срив покрай грижите за малкия Борил, а най-потърпевш от всичко се оказвал актьорът. От раждането на детето на 22 септември до сега моделката буквално не спира да се заяжда с таткото на сина си, който трябвало постоянно да търпи промените в настроението й. И най-вече следродилната депресия, която обхванала Диляна Попова буквално дни след раждането.

[caption id="attachment_84287" align="alignright" width="300"]Диляна Попова е в нервна криза Диляна Попова е в нервна криза[/caption]

Бившата на Дичо постоянно намирала за какво да недоволства срещу актьора като основното й оплакване било малкото време, което Блатечки прекарва с нея и сина им. Както знаете, актьорът се е отдал на ангажиментите си като режисьор и актьор и почти не се завърта вкъщи. В свободното си време пък гледал да бъде с дъщеря си Катя.

Всичко това дразнело жестоко Диляна Попова и тя не си правела труда да го скрие, научиха от hotarena.net. На всичкото отгоре моделката не спирала да се драка и с близките и роднините си, които се чудят как да й помагат със съвети за бебето. Прекалената им загриженост обаче й идвала в повече и тя категорично заявила, че не иска да вижда никого, дори и най-близките си.

Заради непрестанния плач на Борил нервите на Диляна Попова били опънати до скъсване. Единственият човек, който брюнетката търпи покрай себе си е нейна бивша съученичка, родила наскоро две деца. Единствено тя успявала да се справи с изнервената Попова и да я успокои до известна степен, издават близките на моделката.

В същото време Асен Блатечки се опитвал максимално да влезе в положението на младата майка и да не й се дразни. Заради многото разходи покрай бебето обаче и двете си семейства, актьорът нямал никаква възможност да намали ангажиментите си, дори напротив. За ужас на Попова.