април 19, 2024

Диляна Попова сияе месец преди раждането (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-siyae-mesec-predi-razhdaneto-snimki/144726 Kliuki.net
Диляна Попова сияе месец преди раждането (Снимки)

Диляна Попова за пръв път се показа в напреднала бременност

Диляна Попова буквално сияе малко повече от месец преди да роди първото си дете. Манекенката се показа в доста напреднала бременност за пръв път откакто публично призна, че чака дете от актьора Асен Блатечки. Бъдещата майка се съгласи да се снима за нова колекция обувки, дело на стилистката Тути, заедно с която Диляна Попова притежава обща модна марка.

[caption id="attachment_80558" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова е в осмия месец Диляна Попова е в осмия месец[/caption]

Феновете нямаше как да не забележат, че любимката им изглежда повече от прекрасно, видяха от Блясък. "Изобщо не й личи, че само след месец ще ражда", впечатлени са онлайн потребителите. Диляна Попова действително се намира в чудесна форма и единствено наедрялото й коремче я издава, че в най-скоро време ще стане майка. Както знаете, хубавицата е бременна от секссимвола на родното кино Асен Блатечки, а детето се очаква да бъде момче.

И двамата обаче упорито пазят в тайна заедно ли ще отглеждат наследника си или не. Според близки до бъдещите родители, те са се разделили, но са се разбрали да си поделят грижите за бебето. В подкрепа на тези твърдения, Диляна Попова отпраши за Гърция, където прекара почти цялото лято, придружена единствено от сестра си техни приятели.

Асен пък си остана в България и вече няколко пъти беше засичан заедно с дългогодишната си половинка Катя, с която снимат общ филм и имат 14-годишна дъщеря.