април 18, 2024

Диляна Попова смени Блатечки с мастит ресторантьор (Вижте кой е новият й – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-smeni-blatechki-s-mastit-restorantyor-vizhte-koy-e-noviyat-y-foto/166256 Kliuki.net
Диляна Попова смени Блатечки с мастит ресторантьор (Вижте кой е новият й – Фото)

Диляна Попова отново се носи на крилете на любовта след раздялата с Асен Блатечки, видя Kliuki.net.

Моделката е успяла да омае един от най-желаните ергени у нас – мастития ресторантьор Лъчезар Захариев. Двамата са заедно вече цяла година, но досега успяваха да прикрият отношенията си. Нещо повече, те делят един покрив като истинско семейство.

С тях живее и синът на моделката от Блатечки – Борил. Който нямал нищо против новия мъж на майка й, още повече, че Лъчезар не спирал да го отрупва със скъпи подаръци.

Захариев държи заведение на култовия плаж Перла до Приморско. Именно там ще бъде цяло лято Попова. Новият държеше и хитовия Баш Бар на къмпинг Градина, който хлопна кепенците миналото лято заради проблеми с концесионерите.

Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена.

Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни тв предавания. Той е един от основните агитатори на намаляването на ставката на заведенията от 20% на 9% - не че това свали цените в кръчмите...

Двамата с Диляна Попова се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Блатечки. Двойката обаче се опитва да запази в тайна отношенията си. Преди да се хване с Асен Блатечки, Диляна Попова имаше връзки с музиканта Дичо, Христофорос Аманатидис-Таки, пилота Георги Танев.

Източник: Лупа