април 24, 2024

Диляна Попова вбеси Асен, снима се бременна (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-vbesi-asen-snima-se-bremenna-snimki/144182 Kliuki.net
Диляна Попова вбеси Асен, снима се бременна (Снимки)

Диляна Попова прави всичко възможно, за да напомня на жената на актьора, че чака дете от него

Диляна Попова отново реши да напомни, че е бременна от Асен Блатечки. Манекенката засне предизвикателна фотосесия за списание Ева. Досущ като Деми Мур, бившата на Дичо се снима смао по ефирна туника, която подчертава вече напреднала й бременност. На някои от кадрите пък Диляна Попова е съвсем без дрехи.

[caption id="attachment_77097" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова се снима бременна Диляна Попова се снима бременна[/caption]

Скандалните фотоси обаче не предизвикаха желания от нея ефект. Вместо да изпаднат във възторг, онлайн потребителите нападнаха моделката, че за пореден път се опитва да насочи вниманието към себе си. И да наблегне на факта, че чака дете от обвързан мъж. Който вече има дете от друга жена.

"Иска да дразни Катерина, как може такова нещо! Все едно не й стига, че й отмъкна мъжа", беснеят форумци. Според запознати, Асен Блатечки също не е във възторг от решението на манекенката. Както знаете, актьорът никак не обича да се шуми около личния му живот. И подобна показност никак не му била по вкуса.

Негови близки издават, че звездата от Фамилията направо побеснял като разбрал за фотосесията. Още повече, че е наясно как това ще се отрази на жена му Катя и дъщеря им - малката Катерина. И колко ще ги нарани.

"Асен е много ядосан от своеволията на Диляна. И опитите й постоянно да парадира с връзката им", разкриват приятели на актьора.

Вижте и вие снимката от фотосесията на Диляна Попова, която толкова възмути онлайн потребителите ТУК.