април 28, 2024

Диляна Попова все изоставена – топ 3 на провалените й връзки

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-vse-izostavena-top-3-na-provalenite-y-vrazki/144145 Kliuki.net
Диляна Попова все изоставена – топ 3 на провалените й връзки

Диляна Попова е все изоставена, тя има ужасен характер, ето защо си проваля сама връзките, категорични са нейни познати

Диляна Попова е все сама или има връзка и тя се проваля. Причините за това са комплексни, но манекенката има ужасен характер и никой не я търпи, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_76856" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова все проваля връзките си[/caption]

Вече ви разказахме, че тази е една от причините в момента те да не са заедно с Асен Блатечки. Актьорът и без това се чувствал раздвоен между бившата си и нея. Когато се събрали да живеят, започнали и сериозните конфликти между тях, писа изданието HotArena.net.

И този път изглежда, че Диляна Попова е виновна за създалата се ситуация. Тя е толкова егоцентрична, че очаква цялото внимание за себе си, а е наясно, че Асен Блатечки има семейство, което остави заради нея, коментират я нейни познати. По този начин си направила лоша услуга с вечните си претенции и се наложило да се разделят.

Както първи писахме преди време, Диляна Попова е искала бебе и това е единствената причина да върже Асен Блатечки. Романтичното им увлечение траяло кратко и нищо повече не ги свързвало.

Нито представите им за живота, нито целите, които имат занапред. Дефакто Диляна е използвала Асен, за да си постигне мечтата да бъде майка. Блатечки бързо се осъзнал, но решил да поеме отговорност за наследника си, ала въпреки това решил да се върне при Катерина и дъщеря си.

Диляна Попова имаше бурна афера с Дичо, но 7 години по-късно те скъсаха внезапно, защото той й изневерил, каза тогава тя. Запознати споделят, че не е само тази драма ключовата, а нравът на Диляна.

С мафиота Таки красавицата също не успя да има нищо повече от неустойчиви отношения. Накрая той я изхвърли и повече не я погледна.

Явно Диляна Попова трябва да помисли какво кара партньорите й да бягат, съветват я загрижени за нея.