декември 06, 2023

Дими от Биг Брадър и семейството му потънаха вдън земя!

https://kliuki.net/kliuki/dimi-ot-big-bradar-i-semeystvoto-mu-potanaha-vdan-zemya/142154 Kliuki.net
Дими от Биг Брадър и семейството му потънаха вдън земя!

Дими от Биг Брадър бе влачен от полицията по време на най-интензивните протести

[caption id="attachment_58640" align="alignleft" width="300"]Дими от Биг Брадър Дими от Биг Брадър последно забелязан на протеста[/caption]

Дими от Биг Брадър и семейството му потънаха вдън земя. Фенове на Биг Брадър не спират да се питат какво се случи с Димитър Казълов след ужасната трагедия, която преживя пред очите на цяла България в края на 2012 по време на участието си в Биг Брадър Ол Старс. Тогава по време на престоя му в Къщата му съобщиха най-болезненото – че дъщеря му е починала.

Деметра се самоуби, докато Дими бе в риалити шоуто. Екип от специалисти дойдоха в Къщата, за да съобщят внимателно тежката новина на Димитър. Оказа се, че дъщеря му е посегнала на живота си, след като научава за болестта си. По-късно брадърът обясни, че лекарите са давали още много малко време на Деметра и тя не искала да изживее предстоящия ужас, както и да натоварва близките си с болестта.

След като даде няколко интервюта, Дими се загуби. Последно е бил в Сао Пауло, а по време на най-интензивните протести през юни и юли в България, той бе в сърцето на събитията. Снимки как полицията го влачи на протеста бяха публикувани в интернет и обиколиха всички сайтове. Той е един от върлите противници на сегашното правителство и отявлено изразява позицията си във Фейсбук.

Оттогава обаче за него повече нищо не се чу. Проверка на Kliuki.net показа, че по форумите феновете силно се интересуват къде и какво се случва с него и семейството му. Засега такава информация нямаме.