март 29, 2024

Димитър Бербатов глези Елена с мечтана лукс ваканция (Ще правят трето дете?)

https://kliuki.net/kliuki/dimitar-berbatov-glezi-elena-s-mechtana-luks-vakanciya-shte-pravyat-treto-dete/152930 Kliuki.net
Димитър Бербатов глези Елена с мечтана лукс ваканция (Ще правят трето дете?)

Димитър Бербатов е измислил подобаващ начин да се реваншира nа любимата си за поредното отсъствие.

След броени дни Димитър Бербатов ще замине за петмесечен престой в Индия. Той подписа доста апетитен договор с отбора "Керала Бластърс" за милион долара. С него, обаче, няма да замине красиватa му половинка. Елена предпочете да остане в България с децaта си, като това не е знак за раздяла на звездната двойка. Най-добрият ни футболист е намерил подобаващ начин да се отблагодари на дългогодишната си половинка за любовта, всеотдайността и разбирането. Двамата от години се канят да заминат на романтично пътешествие, но всe не им остава време един за друг. И в повечето случай виновник за това е Митко. Затова той е решил да използва факта, че ще се намира на другия край на света, за да сбъдне една дългогодишна мечта на Елена. Градът, в който ще се подвизава в следващите няколко месеца, се намира доста близо до така мечтаната за мнозина екзточина дестинация - Малдивите. Половинката на Димитър Бербатов бленува именно за подобно бягство в рая на земята и съвсем скоро сънят ще се превърне в реалност. Футболистът се е погрижил да организира една незабравима Нова година само за двамата, която ще посрещнат на топло и усамотено място, пише blitz.bg.

Елена ще лети до Индия в края на декември,

а след това с Митко ще се отправят към Младвитие, за да посрещнат 2018г. Децата им ще бъдат поверени на грижите на баби, дядовци и гледачки. А мама и тате ще се поглезят като истински царе в един от най-тузарските комплекси на островите. Двамата са избрали да се усамотят е луксозна къщичка, а не да се бутат в огромните хотели. Временният им дом е разположен на един от най-малките остров и спокойствието им е гарантирано. Докато са в България Димитър Бербатов и Елена никога не афишират чувствата си. Но в тази райска обстановка със сигурност ще им се отдадат на воля. А нищо чудно да поработят и за трето дете, както се говори отдавна! [caption id="attachment_129724" align="alignnone" width="300"]Димитър Бербатов има доста да се реваншира на Елена Димитър Бербатов има доста да се реваншира на Елена[/caption] Най-добрият ни футболист няма никакво намерение да пести средства, за да направи любимата си истински щастлива. Особено след двете им провалени екскурзии до Бора Бора и Сейшелите в последните години. За последно Димитър Бертабов и Елена посетиха Дубай. Но тогава красавицата бе бременна с второто им дете и ваканцията не премина по план.