юли 20, 2024

Димитър Бербатов и Елена живеят в разкош в Монако! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/dimitar-berbatov-i-elena-zhiveyat-v-razkosh-v-monako-snimki/143364 Kliuki.net
Димитър Бербатов и Елена живеят в разкош в Монако! (СНИМКИ)

Димитър Бербатов и Елена живеят в разкош в Монако, мнозина могат само да си мечтаят за такива условия

Димитър Бербатов и Елена са се устроили сред лукс и разкош в Монако, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_67905" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов и Елена живеят в разкош в Монако Димитър Бербатов и Елена живеят в разкош в Монако[/caption]

Футболистът и нежната му половинка са си осигурили мечтаните условия срещу 3 бона евро на вечер, писа изданието HotArena.net. Бербатов сега има ангажимент към местния отбор и затова се е настанил там със семейството си.

[caption id="attachment_67906" align="alignleft" width="300"]Димитър Бербатов и Елена се ширят в тази спалня Димитър Бербатов и Елена се ширят в тази спалня[/caption]

Димитър Бербатов и Елена са наели апартамент в един от най-скъпите хотели в Монако. Стаите са последна мода и имат всички удобства, а от техните тераси се отваря прекрасна гледка.

Димитър Бербатов и Елена са заедно с децата си Елиа и Деа. Момиченцата се радвали, че са глезени като принцеси, а Бербатова бдяла над тях и им давала всичко, от което имат нужда.

Играчът ни се наслаждавал вечер на яхтеното пристанище в близост, където идват най-красивите плавателни съдове в света. Григор Димитров също бил отседнал във въпросния хотел, разказват запознати.

Бербо и Гришо се уговорили да направят и обща тренировка. Изглежда, че на двойката няма как да им липсва България, защото се намират в рая и въобще не им се връща у нас.

Вижте сами от снимките в какъв разкош се къпят Димитър Бербатов и Елена!

[gallery link="file" ids="67907,67908,67909"]