март 29, 2024

Димитър Динев-джуниър одрал кожата на Емануела (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/dimitar-dinev-dzhuniar-odral-kozhata-na-emanuela-snimka/146558 Kliuki.net
Димитър Динев-джуниър одрал кожата на Емануела (Снимка)

Димитър Динев-джуниър вече е на три месеца, певицата сама се похвали с негоДимитър Динев-джуниър е одрал кожата на популярната си майка

Димитър Динев-джуниър е одрал кожата на майка си. Синът на Емануела и на милионерския наследник Димитър Динев прилича досущ на певицата, коментират близките до нея. А и не само те. Изпълнителката не успя да се сдържи и се похвали с малкия сладур, който вече е на цели три месеца.

[caption id="attachment_92134" align="alignright" width="300"]Димитър Динев-джуниър е одрал кожата на Емануела Димитър Динев-джуниър е одрал кожата на Емануела[/caption]

Звездата на Ара сама пусна кадъра на мъника в личната си страница във Фейсбук и за нула време събра хиляди харесвания. Феновете й веднага забелязаха, че малкият сладур направо й е одрал кожата и е взел както формата на устните й, така й чипото й носле.

Самата Емануела също не скри огромната си обич към малкия Митко и към фотоса написа многозначителното "Моята малка любов". До момента певицата не беше си позволявала да публикува снимки на втория си син, освен кадрите от изписването му, на които бебешорът беше добре завит в пелените си и от личицето му не се виждаше почти нищо, припомнят от hotarena.net.

Както знаете, Димитър Динев-джуниър е плод на любовта между изпълнителката и сина на милионера Динко Динев - Димитър. Той е и първороден внук за богаташа и се роди на 11 януари тази година.

Въпреки появилите се слухове, че милионерската фамилия не одобрява връзката между Митко и поп фолк дивата, тя отрече двамата да имат някакви проблеми. Емануела е категорична, че бащата на детето й е неотлъчно до нея и се грижи и за двамата.

Самият Митко-младши е първо дете за сина на Динко Динев и второ за изпълнителката, която вече има един син от първия си мъж.