март 03, 2024

Динко Динев се отказа от внучето си!

https://kliuki.net/kliuki/dinko-dinev-se-otkaza-ot-vnucheto-si/146035 Kliuki.net
Динко Динев се отказа от внучето си!

Динко Динев отказва да общува и със сина си заради бебето от ЕмануелаДинко Динев все още не е виждат внучето си

Динко Динев се отказа от внучето си! Богаташът не ще и да чуе за първородното дете на сина си Димитър и категорично е заявил, че не ще и да чува за детето му от Емануела. И макар всички да смятаха, че раждането на мъника ще умилостиви суровия му дядо, се оказа, че надеждите им са били напразни. Един от най-богатите българи не дава и дума да се издума пред него за малчугана.

[caption id="attachment_89246" align="alignright" width="300"]Динко Динев не ще и да чуе за внучето си Динко Динев не ще и да чуе за внучето си[/caption]

Нещо повече, той категорично отказал да го види, тъй като въобще не се интересувал от него. И не само това. Динко Динев е развалил отношенията и със сина си Димитър именно заради аферата му с чалгаджийката. Още откакто разбрал за бременността на певицата, богаташът престанал да общува със сина си, тъй като не можел да понесе факта, че първото му внуче ще е точно от някаква си чалга певица. При това с доста скандален имидж.

Която не само, че не умее да се държи като дама, ами е разведена и то два пъти и има още едно дете от друг мъж. Всичко това изобщо не се вписвало в представата на милионера за подходящата за него снаха и достойна спътница за сина му, научиха от hotarena.net.

Заради това Динев упорито се правел, че изобщо няма внук. както знаете, той нарочно отиде на пътешествие до Тайланд точно когато Емануела трябваше да ражда. За да демонстрира пренебрежението си към нея и детето й.

Но и след завръщането си дядо Динко продължавал да се държи, сякаш синът му не се е сдобил с наследник, потресени са близки до богаташкото семейство.