март 29, 2024

DMX побърка феновете на концерта си в София (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dmx-pobarka-fenovete-na-koncerta-si-v-sofiya-snimki/142134 Kliuki.net
DMX побърка феновете на концерта си в София (Снимки)

43-годишната рап легенда взриви публиката като съблече тениската и демонстрира завидни мускули

Дългоочакваният концерт на DMX в България най-накрая се състоя. След три отлагания и жестока игра на нерви, легендарният рапър излезе пред българските си фенове в столичната зала "Христо Ботев". Звездата се появи малко след 23 часа снощи и буквално разтърси екзалтираната публика.

[caption id="attachment_58506" align="alignright" width="225"]DMX побърка феновете на концерта си в София DMX побърка феновете на концерта си в София[/caption]

Рапърът изпълни някои от най-големите си хитове, както и няколко по-нови парчета пред претъпканата зала. Истински взрив настъпи, когато Dark Man X свали тениската си и остана само по панталоните си. Женската част от публиката буквално полудя при вида на мускулите на изпълнителя, който демонстрира завидна форма за своите 43 години. Преди изпълненията на световната звезда, българският му колега Спенс подгря публиката.

Припомняме ви, че концертът на DMX в София се състоя след като беше отлаган цели три пъти. Рапърът дойде в страната ни още на 19 декември, за да се извини лично за забавянията. Тогава звездата показа, че действително притежава огромно сърце като раздаде пари на бежанците, намиращи се покрай ЦУМ. След което купил килограми кучешка храна, с която да нахрани бездомните кучета по улиците на София, предават от Стандарт.

[gallery link="file" ids="58507,58508,58509,58510,58511,58512,58513"]