май 02, 2024

Докато Мадона бере душа в реанимация Лурдес Леон пусна скандална снимка (Дъщеря й изчерви феновете от срам – Фото)

Дъщерята на Мадона нехае какво се случва с майка й

https://kliuki.net/kliuki/dokato-madona-bere-dusha-v-reanimaciya-lurdes-leon-pusna-skandalna-snimka-dashterya-y-izchervi-fenovete-ot-sram-foto/205165 Kliuki.net
Докато Мадона бере душа в реанимация Лурдес Леон пусна скандална снимка (Дъщеря й изчерви феновете от срам – Фото)

64-годишната поп звезда даде сериозни поводи за притеснение. Оказа се, че Мадона е прита в интензивното отделение на престижна болница. Певицата бе открита в безсъзнание в дома си. Мениджърът на звездата обяви, че се е наложило по спешност да бъде откарана в клиника и интубирана: „Тя страда от бактериална инфекция и й е нужен няколкодневен престой в реанимация.”, каза официалният говорител на звездата.

От клиниката в Кливланд все още не са уточнили каква е инфекцията, дали е на кожата, белите дробове, мозъка или на кръвта.

Само след дни Мадона трябваше да тръгне на турне по света, което бе отложено. Мениджърът й каза, че тя се възстановява, но не обяви кога всъщност ще може да продължи с изявите си.И добавя, че щом получат още новини ще ги съобщят незабавно.

И докато милионите фенове се притесняват за кралицата на попа нейната дъщеря Лурдес Леон изглежда, че изобщо не е загрижена за здравето на майка си. Докато Мадона страда в болницата щерка й публикува откровена снимка, с която изненада феновете.

Докато Мадона бере душа в реанимация Лурдес Леон пусна скандална снимка (Дъщеря й изчерви феновете от срам – Фото)

Тя позира в топ с връзки, който разкрива гърдите на момичето, в дънки с ниска талия. Така звездната наследница е решила да привлече вниманието към себе си. Само, че в коментарите я заляха с критика: „Как може да публикуваш такива снимки, докато живота на майка ти е в опасност?”

И макар, че Лурдес всячески се опитва да отговаря на звездния си статут се оказва, че тя го прави много зле. Девойката стана известна не с талантите си, а със скандалните с лудории. Публикувайки си снимки на червения килим с  космати подмишници и не само не печели последователи , а губи и тези които се отнасят към нея със симпатия. А сега след като се показа като бездушна дъщеря със сигурност ще се сдобие с още повече обществена антипатия.