април 20, 2024

Доведеният син на Мария не понася гласа й (Вижте как я изложи малчуганът)

https://kliuki.net/kliuki/dovedeniyat-sin-na-mariya-ne-ponasya-glasa-y-vizhte-kak-ya-izlozhi-malchuganat/166485 Kliuki.net
Доведеният син на Мария не понася гласа й (Вижте как я изложи малчуганът)

Доведеният син на Мария сериозно я унижи, видя Kliuki.net.

Певачката се напъва да пее в ежедневието си по повод и без повод, тъй като кариерата й е сериозно замряла. Това обаче никак не се харесва на доведения й син. Момчето е плод на любовта между настоящия спонсор на Мара – Миро и бившата му съпруга Вая. Чийто брак приключи след като на хоризонта се появи чалгаджийката-златотърсачка.

За да не го лишава от компанията на баща му обаче, Вая преглътна обидата и позволява на малчугана да прекарва време с татко си и настоящата му жена Мария.

Доведеният син на чалгарката обаче определено не е много във възторг от гласовите й възможности, стана ясно от последното видето, което чалга дивата сподели в социалните мрежи. На кадрите тя се забавлява в колата и си припява песента "Най-добрият", докато вози на задната седалка щерка си Марая и децата на Миро.

Синът на Миро явно не харесва подобна музика и видимо изпитва непоносимост към ритмите и гласа на Мария. В средата на клипа малкият Крис демонстративно си запушва ушите. Феновете на Мария, която в момента е на семейна почивка в Гърция, я спукаха от подигравки заради реакцията на доведения й син.

Източник: Лупа