март 29, 2024

Дядко и половина! Вижте Доналд Тръмп без перуката и фон дьо тен-а

https://kliuki.net/kliuki/dyadko-i-polovina-vizhte-donald-tramp-bez-perukata-i-fon-dyo-ten-a/166660 Kliuki.net
Дядко и половина! Вижте Доналд Тръмп без перуката и фон дьо тен-а

Доналд Тръмп е заприличал на истински дядо, видя Kliuki.net.

Факт е, че бившият президент на САЩ не е първа младост. Но пи-арите му се грижат на публични събития винаги да изглежда максимално добре. И да не навява асоциации с немощен пенсионер.

С тази цел Тръмп винаги носи перука при изявите си, за да скрие оплешивяващото си теме. А също и солидно количество фон дьо тен, което да му придаде здрав вид. Без тях обаче, екс държавният глава не се различава от един средностатистически пенсионер. Освен по милионите си, но това е друга тема.

Тръмп беше забелязан на голф турнира LIV в едно от редките си изяви без перука и грим, а потребителите на социалните мрежи бяха смаяни от лицето му.

Тръмп играеше голф на организиран от Саудитска Арабия турнир в Бедминстър, Ню Джърси. Освен Тръмп на турнира се появиха и други знаменитости, сред които синът му Ерик, професионалният голфър Дъстин Джонсън и Кейтлин Дженър.

И нямаше как да не забележим колко белезникаво и без тен е лицето му. Отделно изглеждаше сякаш той едва държи очите си отворени и едва стои от умора. Нищо чудно внезапната смърт на първата му жена Ивана да се е отразила на бившия президент.