юли 22, 2024

Джаро беше убит от Попов! И Под прикритие загина (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/dzharo-beshe-ubit-ot-popov-i-pod-prikritie-zagina-video/143153 Kliuki.net
Джаро беше убит от Попов! И Под прикритие загина (ВИДЕО)

Джаро беше убит лично от ръката на комисар Попов, с него си отиде и Под прикритие, реват от недоволство феновете на сериала

Джаро беше убит лично от комисар Попов, който го преследва в продължение на четири сезона в Под прикритие!

[caption id="attachment_66052" align="alignright" width="300"]Джаро беше убит от Попов - и Под прикритие загина! Джаро беше убит от Попов - и Под прикритие загина![/caption]

С него обаче си отиде и самият сериал, недоволстват феновете в мрежата, видя Kliuki.net. Джаро беше гръмнат на погребението на Зорница – дъщерята на Попов.

Мафиотът реши сам да се предаде право в ръцете на полицая, с когото воюват от години. Попов не му повярва, че Джаро няма нищо общо със смъртта на Зорница, изслуша го и не се съгласи да го закопчае с белезници.

[caption id="attachment_66053" align="alignleft" width="300"]Джаро пада на земята, след като Попов го гръмна в главата Джаро пада на земята, след като Попов го гръмна в главата[/caption]

След това извади хладнокръвно пистолета и с един куршум отстрани завинаги най-големия си враг.

„Тази сцена обезмисля целия филм! Вие сте ненормални да вземете подобно решение!”, „Направо се изгаврихте сами с труда си, как ще убиете така Джаро?! Не мога да го осмисля, толкова гонене, толкова убити и накрая бум...”, „Пълна трагедия са новите епизоди, всичко трябваше да свърши още в планината, винаги ще помним оня велик финал на трети сезон!”, реагираха в нета.

Изглежда Под прикритие тепърва ще събира множество крайни мнения и коментари. А предстои същинският край на крими сагата. Под прикритие приключва следващата неделя, а доста от сюжетните линии си останаха висящи в пространството.

Сега продуцентите ще ни въртят дали ще има пети сезон, но нещата са кристално ясни. Те няма да пропуснат да го направят, друг е въпросът дали загубиха доста от зрителската си аудитория, обобщават някои ситуацията.

Така или иначе, Джаро е вън от играта, а останалите ще се бият до последно, докато възтържествува доброто или злото...

Вижте във видеото как Попов уби Джаро!

Под Прикритие Сезон 4 Епизод 11by cool12312