април 25, 2024

Джаро въобще не е страшен на младини – вижте какво миловидно лице!

https://kliuki.net/kliuki/dzharo-vaobshte-ne-e-strashen-na-mladini-vizhte-kakvo-milovidno-lice/142676 Kliuki.net
Джаро въобще не е страшен на младини – вижте какво миловидно лице!

Джаро или по-точно актьорът Михаил Билалов въобще не е страшен на младини

Джаро бил страшен, да, но не и на младини, забеляза Kliuki.net!

Безскрупулният мафиот от Под прикритие се усмихва миловидно и дори още не подозира, че един ден ще е култов герой за всички българи.

[caption id="attachment_62276" align="alignright" width="300"]Джаро на младини (вляво) - не е толкова страшен, нали?! Джаро на младини (вляво) - не е толкова страшен, нали?![/caption]

Актьорът Михаил Билалов пази скъпите си архиви от времето, когато е бил абитуриент, писа изданието bezpartien.com. Бъдещата звезда е пременен в елегантен костюм и вече създава отлични впечатления сред дамите.

Несъмнено на бала си той е бил един от най-желаните кавалери, а години по-късно Михаил Билалов е вече изключително талантлив и ярък образ. В момента той е на гребена на вълната с внушителната си роля на големия подземен бос Джаро.

Крими сериалът се радва на огромен успех, въпреки критиките, които получава от началото на четвърти сезон. Изглежда очакванията бяха далеч по-сериозни и сценаристите трудно ще ги удовлетворят. Те понесоха и доста неприятни реакции, защото цинизмите се сипят като из ведро.

По този повод се наложи да цензурират част от репликите, защото СЕМ се зае със случая, след множеството оплаквания на граждани. Джаро обаче си остава номер 1, а войната му с Иво Андонов вече е в разгара си.

Предстои да видим докъде ще стигнат двамата, а вие пък се наследете на този кадър от миналото на Михаил Билалов – Джаро!