януари 27, 2023

Джемре от "Север-юг" разочарова зрителите: Обикновена е!

https://kliuki.net/kliuki/dzhemre-ot-sever-yug-razocharova-zritelite-obiknovena-e/142508 Kliuki.net
Джемре от "Север-юг" разочарова зрителите: Обикновена е!

Джемре от „Север-юг“ дразни с обикновена визия

Джемре от „Север-юг“ се оказа една от най-малко харесваните героини в сериала. Звездата Йойкю Карайел дразни зрителите не само с обикновена визия, но и със слаба актьорска игра. Голяма част от аудиторията негодува в социалните мрежи, че ролята на Джемре се изпълнява от толкова обикновена и безлична актриса. „Това ли е красавицата, заради която се карат Кузей и Гюней?“, „Много е обикновена!“, „На нищо не прилича!“, „Направо не мога да повярвам, че това е главната героиня“, негодуват из форумите.

По думите на зрителската аудитория Йойкю Карайел, която изпълнява главната роля не притежава необходимия магнетизъм, за да привлече интереса на публиката. Продуцентите дори са се канели да махнат актрисата, намирайки нейна заместничка.

[caption id="attachment_61167" align="aligncenter" width="273"]Джемре от "Север-юг" разочарова зрителите Джемре от "Север-юг" разочарова зрителите[/caption]

Още в първите седмици след старта на сериала Джемре от „Север-юг“ е определяна като твърде безлична, обикновена и скучна. За да задържат аудиторията продуцентите вкарват обичана турска актриса и дори обмислят Джемре да напусне сериала.

За огромна изненада на всички, младата актриса успява да докаже, че е достойна за продукцията и е готова да стане звезда. И пленява аудиторията в Турция, запазвайки ролята си. Дали екранната Джемре от „Север-юг“ ще спечели зрителите и у нас, или ще продължи да дразни с безличната си визия, тепърва ще видим.