април 18, 2024

Джена на семейна почивка в Турция (Певицата по-щастлива от всякога с Наско и сина си – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dzhena-na-semeyna-pochivka-v-turciya-pevicata-po-shtastliva-ot-vsyakoga-s-nasko-i-sina-si-snimki/164716 Kliuki.net
Джена на семейна почивка в Турция (Певицата по-щастлива от всякога с Наско и сина си – Снимки)

Джена забегна на семейна ваканция в Турция

Една от най-популярните ни чалгаджийки отмаря в турския курорт Фетхие, когато у нас ѝ доскучее. Октомврийската ѝ почивка бе на прицел и в социалните мрежи, след като самата Джена сподели атрактивни кадри от нея. Очевидно певицата е имала много вълнуващо преживяване, защото побърза да осведоми и последователите си в Инстаграм за всички чуднотии по време на пътуването. [caption id="attachment_187373" align="aligncenter" width="300"]Джена е по-щастлива от всякога в южната ни съседка Джена е по-щастлива от всякога в южната ни съседка
Снимка: Инстаграм[/caption] "Това е синята лагуна на Олюдениз в южна Турция. Мястото ме зареди с много енергия и когато затворя очи, съм там. Толкова много синьо и безкрайни плажове, а зад мен високи върхове над 2000 метра височина", споделя очарована звездата. "Вече пътувам рядко по света и определено ми липсва да се срещам с различни хора и култури. Да виждам, че всички сме еднакви и това, което ни обединява, са чувствата ни, и че всички имаме нужда от Любов! Нищо че вали, желая ви вътре във вас времето да се усмихва!", продължава лежерните си излияния тя.

От публикациите ѝ в Инстаграм става ясно, че курортът приютява цялото ѝ семейство. Двамата мъже на Джена – съпругът ѝ Наско и малкият Наки, са любимата ѝ компания и в Турция. "Моите момчета са моята радост и щастие! Каквото и да постигне човек и за каквото и да мечтае, семейството остава коренът, който те държи и дава сили", емоционална е певицата, цитирана и от tialoto.bg. И сякаш за да потвърди чувствата си, бърза да сподели и кадри с любимото семейство.

"Ще ви изпратя една целувка и няма да пиша философски обяснения, защото си почивам и гледам безмълвно в пейзажите тук. Тишина и красота с любимите хора във Фетхие", заключава гласовитата певица и за пореден път впечатлява феновете си с красиви кадри.