април 19, 2024

Джена на война с Пайнер заради Певица на годината

https://kliuki.net/kliuki/dzhena-na-voyna-s-payner-zaradi-pevica-na-godinata/146206 Kliuki.net
Джена на война с Пайнер заради Певица на годината

Джена побесня, че не взе наградата, била обещана на нея

Джена тръгва на война срещу „Пайнер“! Сигурни източници от компанията разкриват, че поп фолк дивата е бясна, че не отнесе голямата наградата на телевизия Планета „ Певица на годината“ или поне престижната „Музикален идол“.

Скандалът се завихрил, часове след връчването на наградите, а в епицентъра на разразилото се земетресение била Джена, разгневена, че и тази година се разминава с най-високото отличие.

[caption id="attachment_90341" align="alignright" width="300"]Джена тръгна на война срещу Пайнер Джена тръгна на война срещу Пайнер[/caption]

Фолк певицата вече доста години е на сцената и има доста участия, но не можа да се сдобие с мечтаната статуетка. Изпълнителката се надявала това да се случи сега, защото от Пайнер й били обещали, споделят нейни близки. Преди дни в интернет изтече списък, според който фурията пък беше спрягана за носителка на приза „ Музикален идол“, но и това пророчеството не се оказа вярно. Побеснялата Джена не спря да ръси обиди и гадости по адрес на всички свои колежки, грабнали награди, след голямата церемония провела се в зала 1 на НДК.

Според слуховете изпълнителката на хита “Моли се да не почна“ е певицата, която отделя най-голям процент от своите хонорари за „Пайнер“. С 65% се гушел Митко Димитров, а за нея оставали едва 35%. Никоя от другите не внася толкова много, споделят запознати. Именно заради това й било обещано отличието, а това не е било тайна във фолк средите, където от месеци се говори, че именно тя ще е N1.

Бясната Джена заплашила да направи скандални разкрития за фирмата, научиха от hotarena.net. За да й затворят устата от „Пайнер“ й връчиха три по-малки награди – „Посланик на българската музика зад граница”, „Най-гледан видеоклип в Planeta Official в Youtube” и „Песен на 2014”.

И сякаш унижението не беше достатъчно, Джена влезе и в топ 5 на най-лошо облечените фолк певици на церемонията. Разградчанката се беше облякла в лилаво , в комбинация с лъскави ръкавици, което направи лошо впечатление на публиката.