април 25, 2024

Джена отслабна – облече в кожа идеалната си фигура! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/dzhena-otslabna-obleche-v-kozha-idealnata-si-figura-foto/142563 Kliuki.net
Джена отслабна – облече в кожа идеалната си фигура! (ФОТО)

Джена отслабна и показа идеална фигура, облечена в кожа

Джена отслабна и показа идеалната си фигура, облечена в кожа, видя Kliuki.net!

Фолк звездата се щракна доволна зад граница след участие и среща с фенове.

[caption id="attachment_61496" align="alignright" width="168"]Джена отслабна - облече в кожи идеалната си фигура Джена отслабна - облече в кожа идеалната си фигура[/caption]

В момента Джена изглежда страхотно, хвалят я в мрежата.

Няма как да не се съгласим с тях, при условие, че си личи как Джена е положила големи старания, за да влезе в топ форма. През последните месеци певицата редовно имаше проблеми с килограмите. Тя обаче винаги е с тоалети по тялото и това я издава.

Пищните прелести на Джена редовно преливаха изпод дрехите, но този път тя е просто очарователна. За да е по-ефектна, Джена е заложила и на коженото облекло, което допълнително подчертава изящния й вид сега. Няма как да не получи заслужени комплименти не само сред своите почитатели, но и въобще във виртуала.

Характерът на пайнерката си остава същият. Преди дни тя се вбеси, че има доста фалшиви профили, като наглостта на някои стигала дотам, че да си пишат с нейни познати, съученици и колеги.

Джена се възмути и призова тези ментета да бъдат изтрити, защото не й е никак приятно положението, което тя определи като безумно.

А вие я вижте отслабнала и колко шеметна е Джена!