май 22, 2024

Джена втрещи с мощни прасци! Вижте как крие килограмите си! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dzhena-vtreshti-s-moshtni-prasci-vizhte-kak-krie-kilogramite-si-snimki/142646 Kliuki.net
Джена втрещи с мощни прасци! Вижте как крие килограмите си! (Снимки)

Джена хвърли в шок феновете си с наедрялото си тяло, което нарочно крие под обемни рокли

Джена втрещи феновете на последното си участие. Навръх празника на влюбените Свети Валентин изпълнителката се появи в популярен столичен клуб, облечена в черна рокля с дължина до коляното. Гостите в клуба обаче веднага забелязаха мощните прасци на Джена, които се подаваха изпод тоалета й. За никой от хората наоколо не остана скрито, че певицата е доста напълняла.

[caption id="attachment_62109" align="alignright" width="176"]Джена шашна с огромни прасци Джена шашна с огромни прасци[/caption]

Според феновете Джена нарочно е избрала да се появи с рокля, която да не е впита по нея. "Опитва се да скрие килограмите си", коментират форумци. Както знаете, в началото на кариерата си Джена се появяваше с впити, къси роклички на всяко едно свое участие. Това обаче беше по времето, докато звездата все още беше стройна и без излишни килограми.

От както напълня, Джена все по-често облича доста по-консервативни тоалети, за да не се забелязва наедрялото й тяло. Пайнерката обаче е пропуснала, че вследствие на напълняването, прасците й също са наедрели доста и изглеждат изключително мощни, смеят се онлайн потребителите. Феновете на Джена пък побързаха да защитят любимката си, изтъквайки, че изглежда перфектно като в началото на кариерата си.

[gallery link="file" ids="62110,62111,62112,62113"]