април 25, 2024

Дженифър Анистън проговори за опитите да забременее (Актрисата минала през ада – Снимки)

„Лъжа е, че не съм искала деца, напротив отчаяно исках да гушна бебе, но нямах този късмет”, откровена е актрисата

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-anistan-progovori-za-opitite-da-zabremenee-aktrisata-minala-prez-ada-snimki/196452 Kliuki.net
Дженифър Анистън проговори за опитите да забременее (Актрисата минала през ада – Снимки)

Дженифър Анистън проговори за многобройните си опити да забременее. Актрисата за първи път призна пред журналист през какъв труден период е минала. Тя призна, че това било най-трудното й пътуване и преживяла години на спекулации. „Наистина бе трудно, минах през ин витро, пих всякакви чайове, дадох всичко от себе си. Но съжалявам само за едно. Защо никой не ме посъветва да си замразя яйцеклетка, а вече е прекалено късно”,  тъжна е тя.

Дженифър Анистън проговори за опитите да забременее (Актрисата минала през ада – Снимки)

Анистън каза още, че вече не съжалява, даже почувствала леко облекчение, че няма да мисли повече за това. Джен, чиято бездетност е била в центъра на вниманието  на медиите също коментира различни слухове, които се обсъждат от време на време: „Не дай Боже, някоя жена да бъде успешна и да не роди дете. Твърди се, че Брад ме зарязал защото нямахме дете. Това е абсолютна лъжа!”, казва актрисата.

Дженифър Анистън проговори за опитите да забременее (Актрисата минала през ада – Снимки) - Снимка 2

Анистън не знае дали отново ще се обвърже в брак (сега няма връзка, но е била женена 2 пъти) и споделя: „Не казвай никога. Бих искала връзка? Кой знае? Има моменти когато чувствам нужда от опора.  Би било чудесно да се прибера вкъщи и да падна в нечия прегръдка и да призная, че съм имала тежък ден.”, откровена е звездата.