март 29, 2024

Дженифър Анистън с тежко признание: Искам, но не мога да имам деца! (Актрисата години наред крие здравословен проблем - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-anistan-s-tezhko-priznanie-iskam-no-ne-moga-da-imam-deca-aktrisata-godini-nared-krie-zdravosloven-problem-podrobnosti/165216 Kliuki.net
Дженифър Анистън с тежко признание: Искам, но не мога да имам деца! (Актрисата години наред крие здравословен проблем - Подробности)

Актрисата крие медицински проблем заради, който не може да стане майка

Дженифър Анистън скоро получи престижната награда Шери Лансинг, която бе организирана от The Hollywood Reporter. Звездата от „Приятели” получи статуетката от Стив Карел и от сцената изказа благодарности на всички, които имат принос за ролята на жените в киното. 52-годишната холивудска знаменитост прие отличието, облечена в стилен черен гащеризон и ненатрапчив естествен грим. [caption id="attachment_189625" align="aligncenter" width="260"]Дженифър Анистън с тежко признание: Искам, но не мога да имам деца! (Актрисата години наред крие здравословен проблем - Подробности) Холивудската знаменистост с наградата
Снимка: Инстаграм[/caption] Анистън бе много откровена в интервюто си, което даде за изданието. В него тя говори не само за успешната си кариера, но и направи тежко признание относно личния си живот. Отдавна се знае, че Джен има два провалени брака с Брад Пит и Джъстин Теру. Но въпреки, че е била омъжена тя никога не е имала деца. Факт, заради който често е търпяла критики. Рейчъл от „Приятели” сподели:”Когато се разпространяваха слухове, че съм бременна, приемах много лично това. Обиждах се когато говореха, че нямам деца заради кариерата си. Но  никой не знае какво всъщност е здравословното ми състояние и, че имам медицински проблем затова не мога да бъда майка. Всъщност никой не знае нищо!”, допълва актрисата. Джен говори още за двойните стандарти, които се прилагат. Според нея личния й живот няма нищо общо с таланта й като актриса. Холивудската знаменитост казва още: „Мъжете могат да се женят за по-млади жени по няколко пъти. Но ако жена го направи всички започват да я обвиняват”, предават от graziamagazine.ru.