март 29, 2024

Дженифър Анистън в елегантна рокля с деколте се появи в Париж (54-годишната актриса шашна със секси визия – Снимки)

Актрисата предизвика фурор

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-anistan-v-elegantna-roklya-s-dekolte-se-poyavi-v-parizh-54-godishnata-aktrisa-shashna-sas-seksi-viziya-snimki/201248 Kliuki.net
Дженифър Анистън в елегантна рокля с деколте се появи в Париж (54-годишната актриса шашна със секси  визия – Снимки)

Дженифър Анистън не случайно е смятана за най-елегантната холивудска звезда. Знаменитостта от „Приятели” е от ония жени, които с възрастта стават все  по-привлекателни. Зрелостта, в съчетание с елегантност , поддръжка и безупречност й създава образ на луксозна и скъпа жена.

За разлика от много свои колеги Джен не следва модните тенденции, а предпочита да се облича единствено по собствен стил.Актрисата винаги залага на класическото и винаги визията й изглежда в крак с времето.

Анистън показа това свое изображение на светско събитие в Париж. Тя се появи на червения килим отначало с пухкави бели ръкавели, но после свали модния атрибут и остана само по рокля тип „калъф” с тънки презрамки.

Дженифър Анистън в елегантна рокля с деколте се появи в Париж (54-годишната актриса шашна със секси  визия – Снимки)

Блестящият тоалет се оказа впечатляващ  заради няколко акцента върху талията на Дженфър и отвореното деколте.

Избора на тоалет подчерта изящните форми на Анистън и всички забелязаха за пореден път колко е безупречната фигурата й, въпреки, че не е в първа младост.

Дженифър Анистън в елегантна рокля с деколте се появи в Париж (54-годишната актриса шашна със секси  визия – Снимки) - Снимка 2

Снимките на актрисата предизвикаха фурор в социалната мрежа и феновете коментираха  колко млада и свежа е Джен и пишат: „Каква красота, толкова е елегантна и грациозна.”, „Много е секси, искам и аз да изглеждам на 54 като нея.”

Понякога наистина изглежда, че Анистън е успяла да спре времето и не старее. Тя не веднъж е признавала, че благодарение на правилното хранене, всекидневните тренировки и процедурите при козметик подържат тялото й и помагат да си остане млада.