април 20, 2024

Дженифър Лопес дразни: Не крие трътлестите си крака! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-lopes-drazni-ne-krie-tratlestite-si-kraka-snimki/142603 Kliuki.net
Дженифър Лопес дразни: Не крие трътлестите си крака! (СНИМКИ)

Дженифър Лопес дразни онези, които смятат, че не бива да показва така трътлестите си крака

Дженифър Лопес открай време се гордее с трътлестите си крака!

[caption id="attachment_61790" align="alignright" width="244"]Дженифър Лопес развя трътлести крака в ултра къси панталонки Дженифър Лопес развя трътлести крака в ултра къси панталонки[/caption]

Напоследък тя нарочно дразни околните и си ги разхожда в ултра къси панталонки, видя Kliuki.net.

Певицата, която е известна с пищните си форми, нехае за папараците и хорските коментари.

[caption id="attachment_61791" align="alignleft" width="222"]Дженифър Лопес не крие пищните си форми - даже напротив! Дженифър Лопес не крие пищните си форми - даже напротив![/caption]

Тези обаче, които смятат, че природата я е ощетила с това не особено стройно тяло, са на мнение, че тя трябва да спре да се облича по този начин, писа изданието lifestyle.bg.

Ала Дженифър Лопес въобще не се трогва от приказки зад гърба си… или по-скоро зад обемното си продължение на малката талия…

Да, задните части на Дженифър Лопес са най-обсъжданата тема години наред. Според мнозина тя дори нямало да бъде толкова популярна, ако не били тези дадености.

Е, значи всеки може да си състави извода защо Дженифър Лопес не само си ги ухажва, отглежда, но и защо си ги показва така упорито, нали?!

За ценителите на женската хубост Дженифър си е съвсем наред и няма нищо излишно по себе си, но само за онези, които не обичат да си лягат с тракащи кокали, шегуват се в мрежата.

Все пак смелото решение на Дженифър Лопес да се яви с подобна визия, заслужава адмирации, защото е лесно да си манекенка и заложиш на такъв избор.

Вижте сами и преценете дали са грешка късите панталонки на Дженифър Лопес!