април 25, 2024

Дженифър Лопес се пусна по секси бельо, мрежата прегря

Тя показа формите под дрехите си, а мъжете нескрито завидяха на съпруга й

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-lopes-se-pusna-po-seksi-belyo-mrezhata-pregrya/201157 Kliuki.net
Дженифър Лопес се пусна по секси бельо, мрежата прегря

Звездата прегря мрежата и накара мъжката аудитория да завижда неистово на съпруга й Бен Афлек. Възрастта от 53 години на поп дивата явно не се отразява на перфектния й вид, а и тя не се притеснява да го постави на показ.

Дженифър Лопес се пусна по секси бельо, мрежата прегря

В Инстаграм тя качи няколко снимки, на които е облечена оскъдно, позира предизвикателно и показва горещите си форми. Феновете не скриха емоциите си и постът бе залят от хиляди коментари и над милион лайкове.

Дженифър Лопес се пусна по секси бельо, мрежата прегря - Снимка 2

Доста от коментиращите споделиха, че първоначално са я помислили за жената на бившия американски президент Мелания Тръмп.

Коментарите бяха в цялата палитра – от завист към Бен Афлек, до определянето на Джей Ло за богиня, а някои и отбелязаха, че именно това е определение за красота, която не остарява.

Дженифър Лопес се пусна по секси бельо, мрежата прегря - Снимка 3

Не е тайна за никой, че тя поддържа стегнатата си фигура с много пот в залата, както и правилно хранене. Също така според нея тайната да изглежда младолика е постоянното добро настроение, както и компанията на близките й хора.

Дженифър Лопес се пусна по секси бельо, мрежата прегря - Снимка 4

Тя е родена в Бронкс, Ню Йорк през 1969-та година, а от 93-та е неспирно на сцената. Малко по-рано тази година тя сподели, че за малко да загуби живота си при инцидент по време на снимките на филма "Моята пиратска сватба" в Доминиканската република, а екранният й партньор Джош Дюамел я е спасил от падане от скала.

Източник: blitz.bg